Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві призначили нового очільника аеропорту

У вівторок, 28 вересня, відбулося спілкування голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кіма та голови Миколаївської обласної ради Ганни Замаєєвої з новопризначеним виконуючим обов’язки генерального директора Комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Петром Кизимою.

Петро Кизим був призначений розпорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіма від 24.09.2021 № 279-рк, згідно з яким, 25 вересня вже приступив до виконання своїх обов’язків.

Під час спілкування було проговорено ряд важливих питань щодо подальшої роботи миколаївського аеропорту. Відносно першочергових дій було наголошено на відпрацюванні всіх питань з авіакомпанією Turkish Airlines, збереження попередніх напрацювань та примноження цих здобутків.

Віталій Кім зазначив, що випробувальний термін складає шість місяців, для того, щоб була можливість встигнути проаналізувати роботу підприємства, продумати план його розвитку та вже показати перші результати.

«Сподіваюся, що ви чітко розумієте, які перед вами стоять задачі й надалі зможете успішно їх вирішити. Аеропорт має ряд здобутків, його потенціал потрібно зберегти та примножити. Це ваша задача. Вважаю, що термін у шість місяців достатній для того, щоб показати перші результати та вашу ефективність», – звернувся очільник області.

У свою чергу, Петро Кизим запевнив, що бачить подальші кроки для розвитку миколаївського аеропорту та надасть свої пропозиції найближчим часом.

«Наразі ми розглядаємо всі проблемні питання аеропорту, для того, щоб якнайскоріше їх вирішити та продовжити розвиватися. Жителі Миколаївської області мають користуватися своїм домашнім комфортним аеропортом і ми зробимо все для цього можливе», – повідомив в. о. гендиректора аеропорту Петро Кизим.

Також голова обласної ради Ганна Замазєєва зауважила, що найближчим часом потрібно працювати в напрямку залучення нових авіаперевізників й розробити першочергові, оперативні стратегічні цілі та завдання.

Довідково

Петро Кизим у 1999 році завершив Київський міжнародний інститут інженерів цивільної авіації. З 2013 року по 2019 рік працював заступником генерального директора з наземного та пасажирського обслуговування в ТОВ «МАСТЕР-АВІА», а потім на цьому ж підприємстві працював до 2020 року заступником гендиректора з операційної діяльності.

Останнім місцем роботи Петра Кизима було КП МА «Київ» (Жуляни) ім. Ігоря Сікорського, де він обіймав посаду радника генерального директора з наземного обслуговування (за сумісництвом).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН