Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці розповіли про початок навчального року (відео)

Для учнівської та студентської молоді міста Нова Каховка успішно розпочався новий навчальний рік.

Освіта – важливий аспект в житті кожної людини, тож місцева влада, плідно співпрацюючи з навчальними закладами, роблять все можливе, щоб покращити умови для тих, хто навчається в дитсадках і школах, адже це впливає на їх результативність та успішність. Навчальні заклади надають якісні освітні послуги, не дивлячись на ускладнення, пов’язані з карантинними обмеженнями. Так у класах академічного ліцею “Спектр” було встановлено спеціальне обладнання, аби вчителі могли проводити уроки, а діти навчатися у дистанційному режимі. В навчальних закладах впроваджують і сучасні технології з електронного журналу, в якому збираються всі дані про досягнення учнів.

Батьки мають доступ до них і з легкістю можуть дізнатися потрібну інформацію про навчання своїх дітей, включаючи розклад. Змінюється і система харчування учнів, бо за цим їх здоров’я. На підвищення якості харчування в навчальних закладах суттєво вплинула заміна обладнання в харчоблоках, це можна спостерігати в школі №10. Влітку було проведено переоснащення.

Навчальні заклади в рамках різних програм співпрацюють з міжнародними проєктами, так дошкільні заклади “Ромашка” та ” Казка” реалізують проєкт соціальної дії ” Я – дослідник” , за підтримки та співфінансування Європейського Союзу, Британської Ради в Україні і Новокаховської громади, з метою активізації громадськості та впровадження STEM освіти у дошкільних закладах.

Нова Каховка славиться своїми спортивними досягненнями, тож велику увагу в навчальних закладах приділяють саме фізичному вихованню та залученню дітей до здорового способу життя. Школярі постійно беруть участь у змаганнях різних рівнів, здобуваючи високі результати. Тому підтримка дитячо-юнацької спортивної школи – це в пріоритеті місцевої влади.

Важливий аспект – вакцинація педагогічних колективів. Для забезпечення якісної освітньої послуги без дистанційного режиму, працівники навчальних закладів про активно вакциновануються. У Новій Каховці велику увагу приділяють саме якості освіти, умовам перебування в освітніх закладах, адже цей аспект забезпечує розвиток людського капіталу та збільшення можливостей для молодого покоління в місті.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН