Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в ДТП за участі трьох авто загинули дві людини

Слідчі обласного главку поліції встановлюють обставини ДТП поблизу смт Козацьке Каховського району. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася минулої ночі близько опівночі на автодорозі Р-47 «Херсон-Нова Каховка-Генічеськ» поблизу смт Козацьке Каховського району. В результаті зіткнення трьох автомобілів двоє чоловіків загинули. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, на місці ДТП поліцейські встановили, що 41-річний водій автомобіля марки «Mercedes-Benz», рухаючись з м. Нова Каховка, перед поворотом на смт. Козацьке, здійснюючи маневр обгін автомобіля марки «ВАЗ-2107», не дотримався безпечного інтервалу, в наслідок чого задів указаний автомобіль в районі лівої передньої двері та в результаті не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем марки «МАН», котрий рухався в зустрічному напрямі по своїй смузі руху. В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля «Mercedes-Benz» від отриманих травм померли на місці події.

Подія кваліфікується за ч.3 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН