Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З початку року на Херсонщині розпочали діяльність 811 нових підприємств

Протягом січня-вересня 2021 року на Херсонщині зареєстровано 811 нових юридичних осіб, які стали на облік як платники податків в органах ДПС. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Лідер за кількістю новостворених юридичних осіб – обласний центр. З початку року в Херсоні зареєстровано 398 нових підприємств, що становить 49% від загальної кількості новостворених фірм.

Реєстрація нових фірм та установ – позитивний сигнал, який свідчить про сприятливі економічні тенденції регіону. Позитивно це відображається і на податкових надходженнях.

Крім того, використовуючи сучасні електронні сервіси від ДПС, кожне підприємство чи фірма нині має можливість звітувати та спілкуватися з податковою службою в електронному форматі. У разі виникнення питань щодо вибору системи оподаткування, заповнення документів чи подання звітності, платники податків завжди можуть звернутися до Центрів обслуговування платників, що діють при ДПІ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН