Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв презентував херсонцям нову локацію для відпочинку та фотозйомок

Сьогодні, 19 вересня, в рамках святкування Дня міста голова Херсона Ігор Колихаєв презентував херсонцям нову локацію для відпочинку та фотозйомок. Розташована вона у внутрішньому дворі Херсонського міського виконавчого комітету з боку вул.Гоголя.

«Моїм бажанням завжди було відкрити місто максимально для людей і зробити його комфортним для проживання. Ми старалися і, здається, все вийшло. Сьогодні тут працює новий фонтан, встановлені лавки й облагороджені зелені зони, де можна відпочивати, вчитися, проводити майстер-класи, займатися творчістю на свіжому повітрі, проводити виставки. У вихідні дні двір буде відкритий для всіх бажаючих, ласкаво просимо», – сказав на відкритті Ігор Колихаєв.

Крім того, міський голова разом із секретарем міської ради Галиною Луговою привітали серед присутніх нашу знамениту землячку, художницю, Почесного громадянина Херсона й неймовірно творчу людину Олену Павлівну Рибальченко. Її роботи сьогодні стали окрасою внутрішнього міського двору.

Також Ігор Колихаєв звернувся до музикантів камерного оркестру «Гілея» Херсонської обласної філармонії, запросивши їх грати для містян на вихідних хоча б кілька годин у цій новій локації.

«Давайте разом робити наше місто більш красивим і культурним. Всі зміни на краще зараз зосереджені в наших руках», – впевнений міський голова Ігор Колихаєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН