Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відрився туристичний хаб «Перлина Херсонщини»

Про це повідомляє Голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир на своїй сторінці у Фейсбук:

Простір, який допоможе розвивати туристичну галузь та отримувати всю необхідну інформацію в одному місці відкрили сьогодні у Скадовському районі в межах території НПП “Джарилгацький”. Захід відбувся з нагоди відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні.
🔴Хаб «Перлина Херсонщини» створений на базі стоянкового судна «Павло Полуботок» та має розмір 45м*12 м з осадкою 1 м. Судно має всі документи Регістра судноплавства України, серед них і Свідоцтво про запобігання забрудненню навколишнього середовища з районом плавання Джарилгацька затока.
🛥На базі стоянкового судна розташовано плавучий ресторан, лаунж-зона, об’єкти життєзабезпечення та необхідної інфраструктури. Окрім того, судно має 2 трюми для прийомки стічних вод, переробка яких здійснюється автономною 7-ступеневою системою замкненого циклу. Електроживлення на об’єкті забезпечує судновий генератор.
⚠️Відкриття цього об’єкта демонструє, що Херсонщина стрімкими темпами розвиває свій туристичний потенціал, працює над розбудовою і покращенням інфраструктури, якості надання туристичних послуг з орієнтацією на міжнародні стандарти та європейський досвід.
💢Тож дякую авторам проєкту за реалізацію сміливої, актуальної та, що не менш важливо, екологічної ініціативи. Впевнений, що хаб буде успішним і процвітаючим та прийматиме тисячі задоволених і вдячних гостей.
📌Туристичний хаб оснащений швидкісним інтернетом до 75 Мбіт/сек на 100 користувачів одночасно, акустичною системою для проведення виїзних конференцій та офіційних заходів.
Крім того, є можливість для розташування стаціонарного медичного пункту, кімнат для працівників поліції, ДСНС, прикордонників та інших служб.
🦌🐬За ініціативи ГО «Українське товариство охорони птахів» (Bird Life Ukraine) на cудні планується розташування цілорічної системи моніторингу міграції тварин на острові Джарилгач.
На зображенні може бути: природа, сутінки, водойма та небо
На зображенні може бути: природа, небо, океан, узбережжя та пляж
На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: океан
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН