Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти у херсонському виші (Фото)

Про це повідомляє народний депутат України Павло Павліш на своїй сторінці у Фейсбук:

«Яскраво пройшло дійство посвяти в студенти в Херсонському державному аграрно-економічному університеті – провідному виші півдня України.
До університету цьогоріч вступили близько 1000 студентів на різні факультети.
Студентська родина показала, що молодь перспективна, зацікавлена та прагне змін. Посвята розпочалася з шоу барабанщиць та вогняного шоу. Діти показували свої таланти, демонструючи, що вони здібні й талановиті. Херсонський державний аграрно-економічний університет готує спеціалістів за спеціальностями, які є затребуваними на ринку праці та які потрібні економіці Херсонщини. Тому, вдивляючись в обличчя цих студентів, які поповнили родину університету, я точно впевнений, що вони будуть змінювати і розбудовувати наш південний регіон.
Я теж свого часу закінчив цей навчальний заклад, який дав мені ґрунтовні знання та вміння.
Познайомився з експозиціями різних факультетів, з науковими доробками і досягненнями міжнародного рівня. Приємно, що удосконалюється рівень підготовки студентів, змінюється інфраструктура вишу. Він поступово стає сучасним центром культурно-просвітницького життя мікрорайону Житлоселище у Херсоні. Постійно тут проходять різні заходи, які цікавлять місцевих жителів. Зараз йде укладка тротуарної плитки в дендропарку, який є улюбленим місцем відпочинку багатьох городян і гостей міста. Мені приємно, що виш таким чином покращує умови перебування місцевих жителів на його території. Бажаю університету нових досягнень та процвітання!»
На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 11 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН