Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині викрили схему приховування від оподаткування 48 мільйонів гривень

Фахівці відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно зі співробітниками Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області викрили схему приховування від оподаткування доходів у значних розмірах. 

Зокрема ревізори встановили, що громадянин, який був бенефіціаром – головним одержувачем прибутку, налагодив довірені стосунки з посадовими особами заводів – переробників молока та здійснював вирішальний вплив на діяльність громадян, від імені яких проводились фінансові операції. 

Завдяки такій налагодженій схемі, заводи – переробники молока перерахували на банківські рахунки підконтрольних підприємців загалом понад 48 млн гривень. Ці кошти отримав, привласнив і приховав від оподаткування бенефіціар. За рахунок таких оборудок бюджет недоотримав понад 12 млн гривень податкових платежів.

Наразі тривають подальші слідчі дії в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН