Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні на День міста нагородять переможців ІV відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт “Один раз на все життя!”

18 вересня, в День народження міста, відбудеться багато яскравих подій і однією з таких стане церемонія нагородження переможців ІV відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя!» на території Покровського скверу.

Конкурс є спільним проєктом відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії УПЦ, управління освіти Херсонської міської ради; КЗ “Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради, при підтримці управління культури Херсонської міської ради.
Відкритий міський конкурс проводиться з метою популяризації традиційних сімейних цінностей у молодіжному середовищі.

Цього року на конкурс подано 48 робіт від учнів з 8 по 11 класів закладів загальної середньої освіти м. Херсона та області; учасників (від 14 років) православних «недільних шкіл» м. Херсона, Херсонської області; читачів (від 14 років) сільських, міських, районних, та обласних бібліотек м. Херсона та Херсонської області; педагогів, бібліотечних фахівців.

Власні авторські роботи учасники мали змогу подати в різних номінаціях: відеореклама (відеоролики або буктрейлери), слайд-презентації, літературна творчість, друкована промоція, фотографії на тему «Щаслива родина у кадрі», просвітницький захід за тематикою конкурсу: творчий проєкт у формі сценарію заходу, проведеного в бібліотеці, закладі освіти, недільній школі за рекомендованими темами ( «Краса батьківства», «Багатодітна родина – дітей багато не буває!», «Мій родовід» тощо)

Гарним доповненням до свята 18 вересня стануть творчі виступи талановитої молоді Херсона: учнів Школи мистецтв №1, дитячої музичної школи № 1 та вихованців Херсонського державного будинку художньої творчості і мистецьких об’єднань книгозбірень міста.

За традицією, відбудеться вручення подяк “за зразкове виховання дітей” від керівництва міста та Херсонської єпархії УПЦ батькам, у родині яких дружина отримала звання «Мати-героїня» в поточному році.

Початок урочистості о 13.00
Запрошуємо всіх бажаючих на велике родинне свято!

Культура Херсона

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН