Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

56 мільйонів гривень надійшло до бюджету Чаплинської громади

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – серпня 2021 року до місцевого бюджету платники податків Чаплинської селищної територіальної громади сплатили 55,9 млн гривень податків і зборів.

Традиційно в доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок на доходи фізичних осіб – 31,2 млн гривень або 56% надходжень.

Також стабільно та суттєво поповнюють бюджет місцевої громади надходження податків на майно, яких сплачено 11,7 млн гривень.

Важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Чаплинської СТГ залишається єдиний податок. Його сплачують суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. На 01.09.2021 ці надходження склали 7,3 млн гривень.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на важливості своєчасної сплати податкових платежів до місцевих бюджетів, закликає бізнесменів відповідально ставитися до своїх зобов’язань і працювати в межах законодавства, а найманих працівників – утриматися від сумнівного неофіційного заробітку без майбутнього.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН