Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роботи з капітального ремонту Потьомкінського скверу проводять у Херсоні

У планах міського голови Ігоря Колихаєва  не тільки ремонт доріг й чистота вулиць. Перед своєю командою він поставив задачу зайнятися реконструкцією та розвитком «зелених зон» міста. Зокрема Потьомкінським сквером. Зараз там тривають роботи, хід виконання яких міський голова контролює особисто.

«Улітку визначилися з проєктом, провели тендерні процедури й після їх закінчення підрядник приступив до роботи. На цей час у Потьомкінському сквері демонтували споруди, бордюри й покриття доріжок. Зараз вимощується центральна частина тротуару, для доріжок закуповується відсів», – розповідає Ігор Колихаєв.

Потрібно зауважити, що сквер ремонтується капітально. За словами міського голови, тут облаштуються пішохідні доріжки, будуть створені нові зелені зони, встановлені дитячі та спортивні майданчики, світломузичний фонтан. Пам’ятаючи, яку можуть заподіювати шкоду вандали, у сквері встановлять відеоспостереження. Уже проводяться роботи з монтажу обладнання фонтану, який будується коштом меценатів.

«Міський голова ставить перед нами амбітні задачі. Тож, ми шукаємо можливості для їхньої реалізації, запасаємося терпінням й цілеспрямовано рухаємося до поставленої мети – зробити Херсон комфортним для містян і гостей міста», – пояснює в.о. заступника міського голови Роман Головня.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН