Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Голопристанського лісомисливського господарства на екскурсію приїхали школярі

8 вересня, згідно запланованих заходів в рамках проведення акції Державного агентства лісових ресурсів України «Створюємо ліси разом» до Голопристанського лісомисливського господарства завітали учні 7-б класу місцевої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичного циклів.

Разом з класним керівником Ольгою ТАРАНЕНКО та батьками, діти ознайомилися з роботою підприємства, поспілкувалися з директором Сергієм САЄНКО, головним лісничим Раїсою РУДЬ, лісничим Голопристанського лісництва Миколою КОВАЛЕНКОМ.

Гості пройшлися стежками лісового розсадника та дендрологічного парку, були приємно здивовані кількістю та різноманітністю вирощуваного декоративного садивного матеріалу. На лісопожежній станції отримали інформацію, як проводиться оповіщення та ліквідація лісових пожеж. Учні з задоволенням приміряли пожежні каски та фотографувалися на фоні пожежної машини.

Години спілкування пройшли непомітно, всі отримали позитивні емоції.

Сподіваємося побачити дітей цієї школи на головному заході Акції – висадці дерев в 3 кварталі Голопристанського лісництва.

Прес служба ЛМГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН