Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці готуються до відзначення Дня міста

Відзначення Дня міста у Новій Каховці цього року відбудеться 25 вересня.

З цього приводу відбулась нарада фахівців, які готують низку заходів до події.

Під головуванням міського голови Володимира Коваленка до обговорення формату цьогорічного святкування долучилися перший заступник міського голови Олег Тарабака, заступник голови Володимир Арнаут, радник міського голови Володимир Сироватка, начальник відділу культури і туризму Наталія Зарудна, депутат Новокаховська міська рада та генеральний директор НКП “Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка” Олена Ходорковська.

Серед заявлених заходів очікується потужний блок спортивних локацій та змагань, адже наше місто завжди було багатим на спортивні перемоги. А цього року троє новокаховчан представляло Україну на Олімпійських іграх-2020.

Члени оргкомітету окреслили плани віднносно розважальних заходів в програмі свята Дня міста. Також висувались пропозиції щодо організації проведення “Таврійського Ярмарку” та “Чумак-фесту”, які проводитимуться в Новій Каховці наприкінці вересня.
На новокаховчан та гостей нашого міста і громади чекає справжнє свято, сповнене насиченою програмою та цікавими сюрпризами.

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН