Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У міських ліцеях Таврійська вакциновано понад 70 відсотків працівників

6 вересня на розширеній апаратній нараді голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК заслухав звіт керівників структурних підрозділів про виконання протиепідемічних заходів. Про це повідомили на сайті міської ради.

Директори освітніх закладів надали інформацію про кількість провакцинованих працівників. У міських ліцеях досить високий показник – від 73 до 82 відсотків, значно нижчі цифри по дитячих дошкільних закладах та ліцеях і гімназіях у старостинських округах. Міський голова дав доручення профільному заступнику Анатолію Білому, начальнику Відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимиру БАРСУКУ, генеральному директору Центру первинної медико-санітарної допомоги Миколі ГУМЕНЮКУ поліпшити інформаційно-роз’яснювальну роботу, адже саме недостатня або недостовірна інформація перешкоджає вакцинації, яка є єдиним ефективним  способом у  профілактиці поширення COVID-19.

Начальник Фінансового відділу Ірина МОЦЬО проінформувала учасників наради про виконання бюджету Таврійської міської ради за січень-серпень 2021 року (докладна інформація публікується окремо ).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН