Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З початку 2021 року на Миколаївщині видано понад 23  тисяч  витягів з технічної документації

З початку  2021 року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області видали фізичним та юридичним особам 23618 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Із загальної кількості документів 20370  витягів  надано на підставі заяв, сформованих в режимі онлайн. Через Центри надання адміністративних послуг надано 3248 витягів.

З метою оновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів та внесення відповідних відомостей до Державного земельного кадастру територіальними відділами Головного управління Держгеокадастру у Миколаївської області проводиться   робота з представниками місцевого самоврядування. Фахівці Головного управління постійно надають організаційно-методичну допомогу з питань організації проведення робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Миколаївської області.

З початку року затверджено Технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель 14 населених пунктів, а саме c. Таборівка, м. Южноукраїнськ,
с. Василівка, с. Покровка,смт Олександрівка, с.Володимирівка, с-ще Засілля,
с-ще Квітневе, смт Первомайське, с. Новомиколаївка, с. Костянтинівка,
с. Коблеве, с. Олександрівка, смт Березанка Миколаївської області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН