Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени з Херсонщини взяли участь у чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків і дівчат

 З 26 по 28 серпня у Львові пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків і дівчат до 16 років, у якому 630 юних спортсменів представили абсолютно всі регіони країни.

У складі команди Херсонської обласної федерації участь в Чемпіонаті України взяли троє дівчат з клубу дзюдо “Арабат”(наставник – інструктор з фізкультури КП “Стадіон “Будівельник” Д. Шаймарданов), що стало можливим завдяки фінансовій підтримці відділу культури та спорту міськради (начальник – О. Зюмкін), громади та спонсорів з “Арабатських Терм”.

Оскільки більшість учасників турніру представляли спеціалізовані спортшколи обласних центрів, що мають за плечима неабиякий досвід виступів на татамі в Україні та за кордоном, то дива не сталося – херсонська команда залишилася без призів.

Не дивлячись на гіркоту поразки, участь в подібному турнірі – цінна можливість отримати значний досвід і практику змагань, адже через пандемію коронавірусу змагання в цій віковій групі не проводилися довгий час.

Також важливим завданням цього чемпіонату було виявлення найближчого резерву і мотивація дзюдоїстів у підготовці до відбіркового чемпіонату України, щоб потрапити до кадетської збірної. Цей чемпіонат відбудеться восени в Ужгороді.

Тож бажаємо нашим спортсменам всупереч труднощам з більшою віддачею тренуватися і тішити нас своїми успіхами.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН