Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три пляжі Арабатської Стрілки отримали сертифікат «Блакитний прапор»

Представники влади, ЗМІ, інші громадяни завітали 8 червня на центральний пляж села Щасливцеве, де відбулась урочиста церемонія вручення міжнародного екологічного сертифікату якості та безпеки «Блакитний прапор».

Вручали його трьом пляжам – курортному комплексу «Чайка-1», пляжному курорту «Арабатка» і центральному пляжу села Щасливцеве, який обслуговує КП «Макс-Інвест». Це означає, що ці пляжі відповідають 32-м критеріям якості, що стосуються безпеки, якості послуг, екологічної освіти, якості води тощо.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов привітав всіх з отриманням такої важливої відзнаки і подякував колишньому Щасливцевському сільському голові Віктору Плохушку за те, що започаткував справу. Відтоді було проведено багато роботи, і – не лише в сезон.

Важливість цієї роботи відзначила Вікторія Радченко, котра представляє «Блакитний прапор» в Україні. У сертифікованих пляжів, за її словами, два завдання: принадити туристів і зберегти природу.

Про важливість і значущість сертифікату сказали у своїх промовах також голова Генічеської РДА Сергій Олефіренко та заступник начальника управління туризму та курортів ХОДА Тетяна Таранова.

Після урочистих промов Вікторія Радченко вручила блакитні прапори міській раді, трьом пляжам та облдержадміністрації.

Завершилось вручення музичним подарунком від народного ансамблю «Атеш».

 

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН