Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві працює інформаційна платформа «Містобудівний кадастр»

В Миколаєві працює інформаційна платформа «Містобудівний кадастр», де громадяни можуть  отримати доступ до інформації про керівні регламенти, земельні ділянки, муніципальне майно, об’єкти нерухомості, транспортної інфраструктури тощо.

https://mbk.mkrada.gov.ua/

Завдання розробити таку інформаційну платформу поставив мер Олександр Сєнкевич. До її реалізації приступили в 2016 році. За цей час було виконано великий обсяг робіт щодо насичення кадастру масивами даних по конкретних об’єктах.

За останні місяці департаментом архітектури та містобудування міської ради було проведено наповнення та актуалізацію інформації на сайті.

– Результат цієї роботи ми можемо побачити у вигляді більшої зацікавленості громадянами до ресурсу. 130-170 тисяч відвідувань за місяць – позитивна динаміка, яка наразі лише зростає. – йдеться у повідомленні на сторінці департаменту.

Також громадян попередили, що при використанні матеріалів посилання на сайт є обов’язковим.

– Звертаємо Вашу увагу, що всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали Геоінформаційної системи містобудівного кадастру належать Миколаївській міській раді та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права.

Миколаївська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН