Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні нагородили школярів за наукові досягнення (відео)

У навчально-виховному комплексі Школі гуманітарної праці Херсонської обласної ради відбулось нагородження талановитих дітей, які протягом року були активними , пізнавали нове і долучались до наукових досліджень. Захід проходив з дотриманням всіх карантинних обмежень, на свіжому повітрі, під час перерви.

Серед нагороджених школярі, ті, хто писав манівські роботи, чиї ввійшли до наукового видання «Зоресвіт», переможці медіаробіт в конкурсі «Наука навколо нас» та в конкурсі – Майстер «Буктрейлер».

Цей конкурс поєднує вміння учня робити креативне коротке відео, чим сьогодні займається більшість дітей та підлітків, на прочитану книгу з агітацією для однокласників, аби вони теж нею захопились. Так сучасні технології тісно переплітаються із звичайними заняттям – читати книжки, а значить вчитись і мислити і мріяти.

Школа намагається робити все можливе щоб заохотити учнів до науки та читання і всебічно їх розвинути. Діти мають можливість також, співпрацюючи з науковцями, і створювати наукові статті, а потім і побачити їх у друкованому варіанті. Цього року вийшов у друк вже II випуск альманаху «Зоресвіт» – науково-пошукових, реферативних і творчих робіт учнів Школи гуманітарної праці. Кожна робота заслуговує на увагу.

Педагогічний колектив школи робить все , аби у кожного учня була зацікавленість та любов до науки. Учні були нагороджені за свої роботи і також поділилися враженнями, наскільки цікаво їм навчатися в школі. В наш час , у кожної дитини вибір між цілим розмаїття занять і дуже важливо направити її зацікавленість у сферу , де треба думати та аналізувати.

Школа гуманітарної праці Херсонської обласної ради веде чудову роботу з своїми учнями і виховує з них тих людей, які стануть справжніми особистостями нашої країни, її майбутнім!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН