Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

По всій території України з 1 червня на дорогах діятиме температурний режим

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Херсонській області:

По всій території України з 1 червня діятиме температурний режим. Отже, вантажівки загальною вагою понад 24 тони не мають права пересуватись дорогами загального користування державного значення, коли температура повітря сягає понад 28°C тепла.

У зв’язку з цим, та з урахуванням розпорядження №432 від 26.05.2021 Херсонської обласної державної адміністрації, Служба автомобільних доріг у Херсонській області повідомляє, що з 01.06.2021 року з метою збереження мережі автомобільних доріг загального користування державного значення області від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди при температурі повітря більше 28°C на дорогах загального користування державного значення області вводиться тимчасове обмеження руху автотранспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь більш ніж 7 тон.

Для забезпечення дотримання режиму тимчасового обмеження в русі великовагових транспортних засобів в області визначено перелік місць відстою для великовагового транспорту.

Шановні водії, будь ласка, дотримуйтесь правил дорожнього руху.

ОБМЕЖЕННЯ РУХУ ПІД ЧАС СПЕКОТНОГО ПЕРІОДУ (ПРИ ТЕМПЕРАТУРІ ПОВІТРЯ БІЛЬШЕ +28 О С :: СЛУЖБА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ (UKRAVTODOR.GOV.UA)

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН