Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський міський голова доручив переглянути транспортні маршрути

Питання житлово-комунального господарства, система транспорту і ремонт доріг – теми, на яких сьогодні під час апаратної наради максимально зосередився міський голова Ігор Колихаєв.

«Покос трави та прибирання вулиць – питання, з яких починається кожен наш день. Без вихідних і відпочинку. І якщо з центральними вулицями служби абияк впоралися, то з районами – справжня біда: як то кажуть, рука людини там ділянок не торкалася. Володимир Петрович, я настійно прошу контролювати стан справ по всьому місту, а не тільки в центрі», – сказав керівник міста, звернувшись до профільного заступника Володимира Пепеля.

Цілий ряд завдань отримав і в.о. заступника міського голови Юрій Стельмашенко.

«Протягом місяця переглянути транспортні маршрути – завдання для вас номер один. Те, що відбувається зараз, це натуральна транспортна анархія: то маршрутки ходять, то їх немає; у вихідні то працюють, то «не хочуть»… Це що взагалі за організація роботи? Місто скоро отримає нові автобуси, які ми придбали, хочу, щоб організація процесу цього сектору була негайно налагоджена», – розпорядився Колихаєв.

Крім того, міський голова скорегував роботу з ремонту доріг, звернувши увагу виконавців на нелогічність дій.

«Давайте робити один раз і добре! Нехай кожен підрядник несе відповідальність за те, що робить на вулицях нашого міста. Фото і відео ремонтних робіт викладайте на сайті міської ради, і обов’язково із зазначенням виконавців. Нехай містяни знають, хто робив ту чи іншу ділянку. Зворотній зв’язок від херсонців – найкраща гарантія якості. Контроль має бути всебічним», – резюмував міський голова.

Херсонська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН