Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському Аграрно-Економічному університеті відбувся день відкритих дверей (відео)

На свято були запрошені випуксники шкіл з Херсона та різних районів області, яких студенти зустрічали запальним концертом і станціями з яскраво представленими факультетами та спеціальностями.

“На сьогоднішній день, університет – це 27 абсолютно різнопланових спеціальностей, 5 факультетів, потужний професорсько-викладацький склад, матеріально- технічна база з сучасними лабораторними комплексами, аудиторії з мультимедійним обладнанням. Це сучасна спортивна інфраструктура і найголовніше – активне студентське життя, в тому числі й проведення таких масових заходів, як сьогоднішній день відкритих дверей. Я впевнений, що всі наші майбутні абітурієнти, обравши спеціальність в нашому університеті, стануть щасливими людьми, у них все отримається по життю і вони точно не будуть жалкувати, що свого часу вибрали навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті,”- зазначає Юрій Кирилов, ректор ХДАЕУ.

Кожна локація, яку представляли факультети, була наповнена різними предметами, механізмами, інформацією та розвагами, які були спрямовані на те, щоб якнайкраще представити професії абітурієнтам. На станції найстаршого Аграрного факультету – купа молоді, адже там була яскрава локація, гарні фотозони, привітні студенти, а головне – факультет пропонує перспективи на майбутнє! Кожен абітурієнт міг знайти щось на свій смак.

Для творчих особистостей про свої переваги розповіли студенти та викладачі факультету архітектури та будівництва. Для тих, хто мріє пов’язати своє життя з військовою діяльністю , також знайдеться місце в Херсонському державному аграрно-економічному університеті! Погода посприяла успішному проведенню заходу, тож на відкритому повітрі студенти могли хоча б трішечки поринути в світ майбутніх професій та дізнатися цікавинки, які на них чекають в майбутньому.

Студенти біолого-технологічного факультету частували гостей ласощами, виготовленими власноруч, під час практичних занять, представники факультету рибного господарства та природокористування пригощали всіх охочих юшкою та демонстрували, як перевірити овочі та фрукти на вміст нітратів. Кожна станція манила і концертна програма – не виняток. Запальні танці, жартівливі номери та чудові пісні не залишилися без уваги гостей.

Молодь була в захваті від представлених можливостей і мотивацією щодо вступу до Херсонського державного аграрно-економічного університету. ХДАЕУ запрошує навчання випускників шкіл і почати активне студентське життя. Тож не гайте часу, ознайомлюйтесь з можливостями , які надає Херсонський державний аграрно-економічний університет і робіть правильний вибір, пам’ятаючи, що ваше успішне майбутнє у ваших руках!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН