Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську почали приймати заяви для переоформлення житлових субсидій на літній період

Про це повідомили під час апаратної наради, яка відбулася 17 травня, повідомляєтья на сайті Таврійської міськради. Для впорядкування черги відвідувачів, документи будуть прийматися за попереднім записом за телефоном (05549)7-36-08.

Також на засіданні йшлося про те, що відділом праці та соціального захисту населення Таврійської міської ради Наталі Тарабаки, минулого тижня спеціалісти відділу надали 185 усних та письмових консультацій, оформили 9 справ одержувачів пільг, 12 – одержувачів державної соціальної допомоги, видали 3 свідоцтва пільгових категорій, надали 22 повідомлення та 32 довідки.

Минулого тижня Кам’янський старостинськй округ відвідали спеціалісти Служби у справах дітей (начальник Ольга Щербан) та Центру з надання соціальних послуг (директор Тетяна Мальцева) Таврійської громади, де перевірили умови проживання новонародженої дитини. За інформацією Ольги Щербан, за тиждень Службою проведено рейд по родинам міста Таврійськ, які перебувають на обліку як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах, підготовлено документи для розгляду на комісії з питань захисту прав дитини, розпочата підготовка до інвентаризації житла дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Підготовлено все необхідне для приєднання до Єдиної інформаційно-аналітичної бази «Діти».

Як доповів заступник міського голови Анатолій Білий, в закладах освіти Таврійської громади завершується навчальний рік. Цього року свято останнього дзвоника планується провести 31 травня. В той же час дитсадки громади готуються до випускних ранків.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН