Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеситів пільгових категорій безкоштовно забезпечують стоматологічною допомогою

Для поліпшення якості і доступності стоматологічної допомоги жителям Одеси, у рамках реалізації Міської цільової програми «Здоров’я» з бюджету Одеси виділяється фінансування на забезпечення стоматологічною допомогою пільгових категорій населення.

Так, за програмою «Здоров’я» в міській стоматполіклініці Одеси безкоштовно забезпечуються стоматологічною допомогою діти пільгових категорій, серед яких: діти з інвалідністю; діти з багатодітних сімей; діти з соціально незахищених сімей; діти, які мають пільговий статус у зв’язку з аварією на ЧАЕС; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, що знаходяться в міських будинках дитини та дитячому будинку «Перлинка»; діти у віці від одного до семи років. У першому кварталі 2021 року з міського бюджету Одеси на забезпечення дітей стоматологічною допомогою спрямовано 1 млн 786 тис. гривень.

Також у стоматполіклініці Одеси безкоштовно надається невідкладна стоматологічна допомога. На ці цілі з міського бюджету за три місяці поточного року виділено 2 млн 379 тис. гривень.

Пільгові категорії населення за програмою «Здоров’я» також забезпечуються безкоштовною стоматологічною допомогою – лікуванням та зубопротезуванням. З бюджету Одеси в першому кварталі нинішнього року на стоматологічну допомогу пільговим пацієнтам профінансовано 1 млн 543 тис. гривень.

Одеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН