Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді завершився двомісячник благоустрою «Зробимо Україну чистішою»

Про це повідомляється на сайті Великокопанівської громади:

– Упродовж березня-квітня місяців 2021 року на території Великокопанівської сільської ради проходив двомісячник благоустрою «Зробимо Україну чистішою». Такі акції проводяться щорічно з метою наведення належного санітарного стану на території сіл громади.

За час проведення двомісячника благоустрою виконано широкий комплекс робіт по прибиранню територій: присадибних ділянок громадян, парків, скверів, кладовищ, братських могил, вулиць, тощо, спрямованих на поліпшення порядку в селах після завершення зимового періоду, створення сприятливих для життєдіяльності населення умов, озеленення та покращення стану довкілля.

До акції активно долучилися практично всі жителі сіл нашої громади,  представники підприємств, установ та організацій різних форм власності, що розташовані в межах територіальної громади, а також:

– працівники апарату Великокопанівської сільської ради,

– працівники Відділу культури,

– працівники Відділу освіти, шкіл громади, в тому числі 102 учні Абрикосівської ЗОШ; дитячих садочків, в тому числі батьки вихованців ДНЗ «Ягідка».

– працівники Великокопанівського КНП ЦПМСД (лікарні).

Окрема подяка нашим комунальникам – КП «Великокопанівському», працівники якого працювали зрання і допізна на всіх об’єктах загального користування: парки, сквери, кладовища, братські могили.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН