Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканка Миколаєва заспівала з зірками заради благодійності

10 травня 2021 року Яна Мацеплюк-Ярчук, вихованка гуртка «Організатори дозвілля» Комунального закладу «Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Миколаївської області (керівник Нафталімова М.В.) взяла участь у ювілейному концерті Благодійного творчого проєкту по соціалізації дітей з особливостями розвитку «Дует із зіркою». Захід проходив у Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац, м. Київ).

До участі у концерті долучилися як відомі особистості нашої держави, так і окремі громадяни, яких об’єднує одна спільна мета – розвиток талантів дітей з особливими освітніми потребами, привернення уваги спільноти до проблем їх соціалізації та адаптації у суспільстві методами та засобами культури.

Цього року вісімнадцять відомих українських виконавців заспівали на сцені разом з дітьми, заради благодійної мети. Серед них: Народні артисти України Павло Зібров, Анатолій Гнатюк, популярні співаки Alyosha, Камалія, Петро Чорний, Діма Коляденко, гурт «Лісапетний Батальон», дует Анна-Марія та ін. Відомі хіти прозвучали у незвичному виконанні, а улюблені артисти постали у нових образах. Честь виконати фінальну пісню «Добро» разом з усіма запрошеними співаками випала представниці Миколаївщини Яні Мацеплюк-Ярчук.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН