Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській області відбувся ярмарок вакансій

В рамках обласного ярмарку вакансій фахівці  Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості провели сьогодні ярмарок вакансій, які є в ТОВ «Титан» – одному з потужніших підприємств харчової промисловості півдня України, що розташовано у місті Кілія. Метою заходу було надання  безробітним можливості ознайомлення з відкритими та перспективними вакансіями та діяльністю підприємства.

Ярмарок проводився у змішаному форматі: було і безпосереднє спілкування віч-на-віч, і використання  платформи Zoom.  Спочатку  відбулася відео-екскурсія цехами підприємства. А потім інспектор з кадрів ТОВ «Титан» Віра Медведенко спілкувалася з учасниками заходу он-лайн безпосередньо з робочого місця. Вона розповіла про вакансії, які сьогодні є на підприємстві, і умови роботи, відповіла на питання присутніх.

Завдяки Інтернету є можливість урізноманітнювати заходи для безробітних та забезпечувати одночасне спілкування з багатьма людьми або  дистанційне спілкування із зацікавленими сторонами.   ТОВ «Титан» – це не просто зацікавлена сторона, а багаторічний партнер служби зайнятості.

Одеський обласний центр зайнятості

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН