Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Лазурному готові приймати курортників

На місцевих пляжах обіцяють відкрити 10 рятувальних постів.

Лазурненська громада Скадовського району готова до початку курортного сезону. Про це 5 травня під час селекторної наради в Херсонській облдержадміністрації повідомив селищний голова Сергій Бєлік.

— Ми затвердили місця масового відпочинку на водних об’єктах. Уся наша пляжна територія протяжністю 1800 метрів закріплена за комунальним підприємством “Лазурне”. Вже проведене обстеження пляжної території, в тому числі водолазне. Маємо відповідні акти і дозвіл на використання водного простору для відпочинку, — розповів він.

Водночас, через затягнення тендерних процедур у Лазурному трохи відтермінували відкриття рятувальних постів.

— У нас їх буде 10, з усім необхідним обладнанням. До 1 червня всі вони почнуть працювати. На жаль, це трохи пізніше, ніж ми планували. Але поки що купатись в морі навряд чи хтось буде, — сказав селищний голова.

Проблемою в селищі є зруйнована дорога по центральній вулиці Металургів. Як пояснив Сергій Бєлік, її пошкодили під час будівництва нової дороги Лазурне — Приморське. Водночас, за словами заступника голови ХОДА Едуарда Науменка, в 2021 році на території Лазурненської громади за рахунок державного бюджету заплановані ремонти приблизно 32 км ділянок доріг на загальну суму біля 7 млн грн.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН