Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській колонії налагодили канали збуту наркотичних речовин

Херсонська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами встановлення і поширення злочинного впливу в установах виконання покарання та збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 255-1, ч. 2 ст. 307 КК України).

У ході слідства встановлено, що в одній із установ виконання покарань Херсонської області групою осіб організовано канал постачання наркотичних засобів із залученням її працівника. Під час проведення обшуку у службовця колонії виявлено та вилучено наркотичні засоби.

Установлено, що організатором групи, який утримувався у цій установі, здійснювалася координація злочинної діяльності у виправній колонії, накопичення і утримання грошових активів та подальший їх розподіл.

Заходи з викриття порушників здійснювались слідчими СУ ГУНП в Херсонській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР НП України.

Слідчі дії тривають. Після проведення судових експертиз буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу особам, які входили до цієї групи.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН