Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Коблевому на Миколаївщині ремонтують ясла-садок «Сонечко»

Протягом багатьох років у Коблеве функціонує дошкільний навчальний заклад «Сонечко», який дуже люблять всі місцеві жителі. У лютому колектив садочку відзначив 35 річницю від дня його заснування.

Будівля, споруджена іще у середині 80-их минулого сторіччя, незабаром зміниться до невпізнання. У рамках Програми Президента ⚒«Велике будівництво» замінять застарілі системи водопостачання та водовідведення. Завдяки сучасному енергоощадному обладнанню, металопластиковим вікнам та дверям у групах та всіх приміщеннях взимку буде тепло, а влітку пануватиме комфортна літня прохолода. До проєкту включено спорудження стін горища, влаштування перегородок.
Великий обсяг робіт заплановано по фасадній частині.Будівля стане яскравою і зовнішньо-привабливою. А саме передбачається:
🔹зовнішнє оздоблення фасаду, облицювання цоколю керамічною плиткою;
🔹облицювання ганків протиковзною морозостійкою керамічною плиткою;
🔹улаштування пандусів.
Також в ході загального ремонту приміщення буде переплановано харчоблок.
Цікаві ідеї реалізують в оформленні ділянок на прилеглій території та зміні її зовнішнього вигляду, встановлять більш сучасне обладнання, красиве й головне – безпечне для дітлахів.

В рамках реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» до кінця 2022 року 150 маленьких жителів Коблевської громади отримають оновлену країну дитинства.

Пресслужба Миколаївської ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН