Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учасники акції «Твоя енергонезалежність» на Запоріжжі заощадили в опалювальний сезон понад 7,5 млн грн

Клієнти ТОВ «Запоріжгаз Збут» – учасники акції «Твоя енергонезалежність» в сезоні 2020/21 змогли заощадити на блакитному паливі понад 7,5 млн грн.

За умовами акції споживачі закупили необхідний обсяг газу (2,8 млн м3) за фіксованою ціною — 4,49-5,49 грн за кубічний метр, що дозволило їм без стресів пройти опалювальний сезон, коли вартість ресурсу сягала 9 грн за кубометр.

Акція «Твоя енергонезалежність» діяла в серпні – вересні 2020 року. За цей час у ній взяли участь 2470 побутових споживачів – клієнтів «Запоріжгаз Збут». Учасники використали понад 2,5 млн метрів кубічних газу на загальну суму 12,5 млн грн.

«Ми проводили акцію вдруге, і відзначаємо зростання числа учасників і позитивні відгуки від тих споживачів, які проінвестували свої кошти в створення власного запасу газу на опалювальний сезон», — зазначила директор ТОВ «Запоріжгаз Збут» Юлія Бурдак.

За її словами, в поточному році акція збережеться і трансформується у новий тарифний пакет «Твій газ на зиму».

Серед переваг нової пропозиції: необхідний обсяг газу споживач визначає самостійно, газ закуповується за низькою літньою ціною, платити за газ можна в розстрочку.

Учасники акції використали 92% закупленого обсягу газу. Невикористані кошти можуть бути повернуті споживачам на карткові рахунки або використані для оплати поточного споживання. Зразки заяв знаходяться на офіційному сайті ТОВ «Запоріжгаз Збут» в розділі «Повідомлення для споживачів».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН