Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

92 відсотки співробітників Чорноморської митниці склали фахові тестування

Станом на 30 квітня 2021 року, 92 % посадових осіб Чорноморської_митниці_Держмитслужби пройшли тестування з кваліфікації та благонадійності, що проводиться в рамках кадрової складової реформи Держмитслужби.

Співробітникі митниці, які знаходяться на лікарняному або у відпустці, будуть протестовані у найближчий термін.

Прозорість та неупередженість проходження тестування забезпечено членами комісії, що утворена з числа посадових осіб Чорноморської митниці, які попередньо успішно пройшли тестування на благонадійність, та залученого незалежного спостерігача, представника міжнародної організації та проектів міжнародної технічної допомоги.

Тестування відбулось із суворим дотриманням протиепідемічних заходів безпеки.

 Проєкт здійснюється Міністерством фінансів та Державною митною службою України в рамках кадрової складової реформи Митниці. Загалом більше 9000 митників мають скласти тести на рівень знань митного та антикорупційного законодавства; на загальні здібності (зокрема, абстрактне, числове, вербальне мислення); тестування на благонадійність. За підсумками тестування посадових осіб митних органів буде переведено у єдину юридичну особу Держмитслужби на контракту форму співробітництва з випробувальним терміном у 6 місяців. В залежності від результатів тестування може бути здійснено ротацію кадрів.

 Експертну й організаційну підтримку в реалізації проєкту надають Національне агентство України з питань державної служби, Посольство США та Представництво Міжнародної Організації з Міграції в Україні, також експерти Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM), Програма Європейського Союзу з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM), Команди підтримки реформ при Міністерстві фінансів України та Державній митній службі України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН