Про це розповіли у соціальних мережах.
Завдяки сприянню стейкхолдерів Херсонського державного аграрно-економічного університету, представників ресторанного бізнесу, здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» мали можливість ознайомитися з провідним рестораном української кухні України – «Пан Атаман».
Якщо для студентів пешого та другого курсу це перше знайомство з національним колоритом закладу та зі справжнім смаком щедрої Української кухні, то для студентів третього курсу та магістрантів – це місце майбутньої практичної підготовки та працевлаштування. Дуже важливо обрати такий заклад чи підприємство досягнення яких буде спонукати до отримання теоретичних знань і практичних навичок, а в подальшому кар’єрного зростання.
Молоді було цікаво все, що відбувається у закладі: хто є постачальником сировини, продуктів і яким способом вона надходить , як продукція зберігається, чи дотримується товарне сусідство, як відбувається процес приготування страв, чи готують їжу безпосередньо після замовлення, чи це робиться зазделегідь? На всі ці питання із задоволенням відповідали керівник закладу Юлія Колісніченко, бренд – шеф Іван Цуріков та персонал ресторану.
У здобувачів залишились неймовірні враження від побаченого і спілкування з професіоналами своєї справи, а також відбулося обговорення планів на майбутнє. Висловлюємо щиру подяку керівництву ресторану «Пан Атаман» і всім дотичним за співпрацю, отримані знання та враження!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Студенти та викладачі ХДАЕУ стали донорами крові (відео)
- “Смачно і корисно”: херсонський виш проводить конкурс фото
- В херсонському виші стало більше на одного кандидата наук та доцента
- Студентка херсонського вишу перемогла на всеукраїнському конкурсі дослідницьких проєктів
- День відкритих дверей провів херсонський виш у Кропивницькому