Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фахівці проводять перевірку “Херсонавтотрансу”

Посадовими особами Головного управління Держпраці у Херсонській області проводиться планова перевірка ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХЕРСОНАВТОТРАНС».

Основним видом діяльності підприємства, є надання послуг пасажирам та перевізникам на автобусних автостанціях області. До складу підприємства входить 22 автостанції, які розташовані у районних центрах Херсонської області, м Херсоні та м. Нова Каховка.

В ході проведення планової перевірки спеціалістами Головного управління буде перевірено додержання вимог законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки.

В зв’язку з тим, що автостанції відносяться до місця масового скупчення людей, керівництву підприємства наголошено на необхідність дотримання протиепідемічних карантинних обмежень, забезпечення працівників підприємства засобами гігієни, а саме медичними масками, антисептиками та постійним вимірюванням температури, а також проведення періодичних медичних оглядів працівників.

Під час проведення наради, працівників підприємства було ознайомлено з Планом заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році, який проходить під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН