Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській ОДА обговорили заходи щодо озеленення території області

Про озеленення території Миколаївщини сьогодні йшлося на робочій нараді з питань виконання заходу Комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області на 2021-2027 роки «Охорона та відтворення рослинних ресурсів – озеленення території області» під головуванням першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Георгія Решетілова.

На нараді також були присутні перший заступник голови обласної ради Володимир Фроленко, в. о. начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Дмитро Мац, перший заступник начальника Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства Валентина Лесик, депутати обласної ради, директори регіональних ландшафтних парків та голови райдержадміністрацій.

Фінансування заходу «Охорона та відтворення рослинних ресурсів – озеленення території області» передбачено рішенням обласної ради від 16.03.2021 № 31 за рахунок обласного бюджету в обсязі 1 млн грн за КЕКВ 2210 (видатки споживання).

Учасниками наради було обговорено ряд питань:

1. Відбір земельних ділянок для проведення заходу з озеленення;

2. Підбір оптимального породного складу саджанців для озеленення;

3. Організація догляду за насадженнями після здійснення заходу з озеленення.

За результатами зустрічі перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Георгій Решетілов надав доручення учасникам наради до 11 травня 2021 року підготувати пропозиції земельних ділянок та підбір оптимального породного складу саджанців для озеленення. А самі заходи з озеленення будуть відбуватися восени поточного року.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН