Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці школярі взяли участь у екологічному флешмобі

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Третя школа міста Нова Каховка:

– 21 квітня джурівці та козачата куреня імені Віталія Галети долучилися до ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЕКОЛОГІЧНОГО ФЛЕШМОБУ «ДЕРЕВА ЗАМІСТЬ КВІТІВ», організованого ГО «СМАРТ СІТІ ХАБ». Мета заходу – створити зелений щит з дерев між автодорогами та навчальними закладами і таким чином покращити якість повітря, яким дихають наші діти.

Підтримали своїх підопічних у цій ініціативі опікуни кереня: керівник ГО учасників АТО та УБД “Біла стріла” Дмитро Марков та його заступник Вадим Ковальов. Вони привезли в цей день 15 дерев і разом з дітьми посадили по дереву. Дякуємо КП “НК Екосервіс” в особі його директора Василю Нікуліну за надані дерева.

Подяка нашим опікунам Дмитру Маркову та Вадиму Ковальову за підтримку наших ініціатив. Дякуємо активним джурівцям, які завжди готові втілювати ініціативи у життя: Сашку Булатову, Алі Касимову, Богдану Очеріднику, Максу Куліді, Артему Нікорі, Лізі Казус, Софії Шалашенковій, Евеліні Харченко, Яні Глазовій, Данілу Даніщуку Кирилу Полусмяку, Кирилу Дубині, Ігорю Асауленку, Тимуру Сердечному, Мар’яну Бойчуку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН