Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській області відновили ремонт дороги до курортного містечка Очаків

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області:

– Відновлюємо ремонт ще одного туристичного напрямку Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку “Чорноморка” – маршрут до курортного містечка Очаків, який проходить вздовж Бузького та Дніпровського лиманів і сполучає собою мальовничі села Стару Богданівку, Козирку, Парутине, Дмитрівку, Куцуруб та інші з обласним і районним центрами.

Торік у рамках національної програми Велике будівництво було розпочато поточний середній ремонт трьох відрізків дороги Т-15-07. Перша трикілометрова ділянка автошляху наприкінці минулого року здана в експлуатацію, на двох інших, у районі Великої Коренихи та Козирки – влаштовано вирівнюючий шар покриття. Через настання зими роботи на об’єктах було призупинено.

Довгоочікуване квітневе тепло дало старт відновленню ремонтних робіт на перехідному об’єкті.

Минулого тижня на відрізку км 20+000 – км 22+400 у межах Козирки дорожні працівники влаштували фінішний шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону завтовшки 5 сантиметрів. Наразі підрядник перебазував техніку на ділянку км 6+300 – км 8+300 неподалік Великої Коренихи, де цими днями буде влаштовано верхній шар покриття.

Дорожники також виконують роботи з установки бордюрів та виготовлення полегшеного автопавільйону, який у подальшому буде встановлений для зупинки громадського транспорту у селі Козирка.

Відновлення траси Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку “Чорноморка” по всій протяжності – пріоритетне завдання дорожників на найближчий час. Проте маємо нестримне бажання зробити її ще більш комфортною та доступною.

Натепер доопрацьовуємо проект ремонту інших ділянок траси, передбачивши улаштування велодоріжок та електроосвітлення вздовж автошляху від села Парутине до міста Очакова.

Сподіваємося, що у найближчому майбутньому можна буде з комфортом проїхатися курортним маршрутом не лише на автівці, а й на ровері.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН