Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пенсіонерів в Олешках вчать англійській мові

Перед громадянами, які вийшли на пенсію, відкривається чудова можливість завдяки вільному часу – вивчити з нуля або вдосконалити знання англійської мови. Уклад життя пенсіонерів дозволяє не поспішати, а проходити навчання з задоволенням, спілкуючись з людьми зі схожими інтересами.

Тому для того, щоб з нуля вивчити англійську або поліпшити розмовну мову, пенсіонерам достатньо лише завітати до факультету «Англійської мови» в Університеті третього віку який працює в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг» Олешківської міської ради.

У людей пенсійного віку, які вивчаються іноземну мову, поліпшується пам’ять, підвищується концентрація уваги, психіка стає більш урівноваженою. Всі ці фактори допомагають громадянам старшого покоління довше залишатися у формі і продовжувати вести активний спосіб життя.
Згідно зі статистичними даними, студенти, які освоюють англійську на пенсії, досягають великих успіхів в цьому, ніж їх двадцятирічні колеги.
З вчителем англійської мови Прозвицькою А.В. на заняттях завжди цікаво, весело та пізнавально! Формат навчання на кожному занятті різний, це можуть бути ігри, практичні роботи на комп’ютері, лекції та ін. Отже, Welcome to our University!

Територіальний центр соціального обслуговування Олешківської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН