Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Малий бізнес Херсонщини спрямував до місцевого бюджету майже 195 мільйонів гривень

Упродовж січня-березня 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Херсонщини 194,7 млн гривень єдиного податку. Ця сума перевищила минулорічні надходження на 8,7 млн гривень або майже на 5 відсотків.

Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету 131 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до минулого року склав 16 млн гривень або 14 відсотків.

Нагадуємо, що єдиний податок зараховується до місцевих бюджетів. Тобто суб’єкти господарювання, які його сплачують, спрямовують кошти на розвиток свого регіону та цим забезпечують вчасне фінансування органами місцевого самоврядування регіональних програм і виконання зобов’язань місцевої влади перед своїми мешканцями.

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вдячні кожному платнику за сумлінне й відповідальне ставлення до сплати податкових зобов’язань до бюджету.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН