Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Страхувальники Херсонщини сплатили понад мільярд гривень ЄСВ

За січень – березень 2021 року бізнесмени – роботодавці Херсонщини перерахували до пенсійного та соціальних фондів 1177 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це майже на 158 млн гривень більше тогорічного показника.
У березні поточного року страхувальники перерахували 423 млн гривень єдиного внеску.

Завдяки своєчасній сплаті ЄСВ мешканці Херсонщини отримують пенсії, виплати на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань. Саме тому фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі приділяють значну увагу контролю за дотриманням роботодавцями та підприємцями своєчасної сплати єдиного соціального внеску.

Нагадаємо, що з 01 січня цього року, у зв’язку з встановленням мінімальної заробітної плати у розмірі 6000 гривень, мінімальний місячний розмір єдиного внеску складає 1320 гривень (6000 гривень х 22%), максимальна величина бази нарахування єдиного внеску на цей рік – 90 000 гривень (6000 гривень х 15), максимальний розмір ЄСВ – 19 800 гривень (1320 гривень х 15).

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН