Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На під’їзді до курорту Сергіївка на Одещині відновили ремонтні роботи

Цього року у межах поточного середнього ремонту дороги Т-16-10 продовжуємо ремонтні роботи на під’їзді до смт Сергіївка та на ділянці км 0 – км 12 від межі з дорогою Н-33 до с.Чабанське.

Торік у рамках Програми Президента «Велике Будівництво» було розпочато ремонт курортного напрямку Т-16-10 /Н-33/ – Приморське – Жовтий

Яр – Татарбунари на двох ділянках:
▪️на ділянці км 12 – км 27 протяжністю 15 кілометрів, від с.Чабанське до с.Курортного, ремонтні роботи завершили минулого року.
▪️на ділянці км 0 – км 12 від межі з дорогою Н-33 до с.Чабанське у зв’язку з настанням зимового періоду, ремонтні роботи було призупинено до настання весни. Днями на ділянці розпочали влаштування верхнього шару асфальтобетоного покриття.

У цьому курортному сезоні безпечна дорога з’єднає курортні села Шабо, Сергіївку, Чабанське, Вольне, Приморське та Курортне у Білгород-Дністровському районі.

У цій місцевості завдяки географічному розташуванню у поєднанні з м’яким кліматом акумулювалася велика кількість лікувальних санаторіїв, дитячих таборів та парків для відпочинку. Віримо, що завдяки якісному ремонту дороги ще більше українців дізнаються та відкриють для себе чудові місця на півдні Одещини.

Служба автомобільних доріг в Одеській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН