Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Залізному Порту запрацював дошкільний навчальний заклад

15 квітня, у Залізному Порту запрацював дошкільний навчальний заклад «Морська Перлинка», який будували 5 років. Офіційне відкриття відбулося у жовтні минулого року, але згодом почали «вилазити» недоліки, які унеможливили нормальне функціонування дитсадку.

Аби вирішити цю ситуацію, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко створив робочу групу з питання визначення можливості експлуатації закладу дошкільної освіти «Морська перлинка» в с. Залізний Порт, яку очолив депутат Херсонської обласної ради Денис Микитюк. За результатами місячної роботи, нею було визначено ряд недоліків, а саме: протікання води в насосній станції, відсутність шухляд на розподільчих кранах, неналежне з’єднання та ізолювання дротів в розподільних коробках електромережі, пошкоджені датчики пожежної сигналізації в декількох кімнатах.

Члени робочої групи вжили всі можливі заходи аби ці недоліки цілком було усунуто до 1 квітня, а вже 15 квітня відновлено роботу дошкільного закладу.

Завдяки злагодженій роботі обласної влади з Бехтерською територіальною громадою все вдалося і вчора дитячий садок відкрив свої двері для щасливої малечі. Батьки також радіють довгоочікуваному запуску, оскільки тепер не потрібно везти дітей до садочків у навколишні села за 7 кілометрів.

«Хочу подякувати усім небайдужим односельцям, батькам діток, голові Херсонської обласної ради Олександру Самойленку, депутатам Херсонської обласної ради, народному депутату Олексію Ковальову, окремим депутатам Бехтерської сільської ради та усім людям, які дійсно переймалися долею садочку. Низький вам уклін та щире дякую!», – зазначили всі присутні на відкритті.

Херсонська облрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitte

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН