Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Пологівському відділі поліції новий начальник

Керівник поліції Запорізької області представив нового начальника Пологівського районного відділення поліції.

15 квітня в Пологівській райдержадміністрації заступник начальника поліції Запорізької області полковник поліції Руслан Невожай представив особовому складу нового начальника відділу поліції. Ним став 38 річний підполковник поліції Дмитро Клименко (із м. Запоріжжя).

Раніше він працював в Головному управлінні національної поліції в Запорізькій області заступником начальника управління – начальником відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами у сфері суспільної моралі.

 

Олег Смирнов, вже колишній начальник Пологівської поліції пішов на підвищення і працюватиме у головному управлінні національної поліції в Запорізькій області.

 

Довідково

 

Клименко Дмитро Миколайович народився 19 червня 1982 року. У 2003 році закінчив Кримський юридичний інститут Національної академії внутрішніх справ за спеціальністю правознавство та в цьому ж році призначений на посаду оперуповноваженого відділення карного розшуку Жовтневого районного відділу Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області.

З 2008 року займав керівні посади в органах внутрішніх справ та національної поліції України. У грудні 2017 року призначений на посаду заступника начальника управління – начальника відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами у сфері суспільної моралі управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Запорізькій області.

З 15 квітня 2021 року тимчасово виконує обов’язки начальника Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН