Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні актори з Таврійська перемогли у дистанційному конкурсі театрального мистецтва

Маленькі актори театрального колективу Таврійського Будинку культури (директор Зоя Штефан) взяли участь в дистанційному  Всеукраїнському конкурсі театрального мистецтва «Мельпоменочка».

Про це повідомляє художній керівник та режисер театральної студії Олена Клюс.

На конкурс театрали з Таврійська представили дві вистави – «Вартові Легенд», в якій грають актори старшої групи, і «Дюймовочка», за участю молодшої групи.

Обидві вистави отримали призове місце та стали Лауреатами III премії. Масштаби конкурсу вражають, розповідає Олена Клюс. На розгляд журі представлено більше 400 робіт в різних жанрах та номінаціях. Свої вистави та художні виступи представили як заслужені колективи, так і аматорські. Відео-записи надійшли з Черкас, Сум, Волині, Києва, Херсону, Нової Каховки, Запоріжжя і багато інших великих та малих міст і сіл нашої країни.

«Дуже цікаво було переглядати роботи інших колективів та розширювати свій світогляд. Вихованці колективу дуже щасливі, що стали учасниками конкурсу, і зайняли призові місця. Тепер ще з більшим натхненням вони будуть радувати глядачів новими виставами», – говорить художній керівник.

Дистанційний  Всеукраїнський конкурс театрального мистецтва «Мельпоменочка» пройшов 25 березня в Херсонському державному будинку художньої творчості. Переглянувши сотні робіт, журі 5 квітня повідомило результати, а організатори почали надсилати Дипломи та призи.  

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН