Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Верхньому Рогачику власні доходи задекларувала депутат обласної ради

За традицією до кампанії декларування залучаються артисти, співаки, актори, спортсмени, громадські діячі та інші відомі особи Херсонщини.

Сьогодні до Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завітала депутатка Херсонської обласної ради Наталія Тарасова, яка власним прикладом закликала мешканців Верхньорогачицької громади задекларувати свої доходи та виконати свій конституційний обов’язок.

Начальниця податкової інспекції Олена Приходько запропонувала прозвітувати в електронному вигляді через Електронний кабінет платника, використавши електронний цифровий підпис та надала практичну допомогу в заповненні декларації. Крім того, зазначила, що саме представники органів місцевого самоврядування власним прикладом допомагають формувати податкову культуру населення, вчити громадян добровільно декларувати свої доходи та вчасно сплачувати податки. Ці кошти поповнюють місцеві бюджети та стають додатковим джерелом фінансування соціально-побутових потреб: освіти, медицини, бюджетної сфери, спрямовуються на реалізацію програм соціального та економічного розвитку місцевих громад.

Посадовці запросили всіх мешканців Верхньорогачицької громади долучитися до завершального етапу проведення кампанії декларування торішніх статків та до 1 травня 2021 року прозвітувати про свої доходи.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН