Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Іванівському районі податківці провели рейд

Спеціалісти Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проводити інформаційно-просвітницькі рейди. Цього разу черговий такий захід відбувся на території ринку в смт Іванівка.

Найбільш актуальним питанням сьогодення для бізнесу є легалізація трудових відносин, зокрема, офіційне оформлення найманих працівників. Про ці та інші питання, що стосуються сфери оподаткування, застосування касової техніки, сплати єдиного соціального внеску йшлося під час зустрічі з працівниками та відвідувачами ринку.

Окремо податківці зупинилися на типових помилках, які допускають роботодавці, коли влаштовують на роботу персонал, та проінформували про порядок декларування торішніх доходів, отримання податкової знижки, ознайомили з електронними сервісами ДПС та механізмом подання звітності за допомогою Електронного кабінету.

За результатами заходу фахівці ДПІ обстежили 32 торговельні точки та встановили один випадок торгівлі без офіційної реєстрації, інші суб’єкти господарювання мали свідоцтва платників єдиного податку. Порушнику роз’яснили норми Податкового кодексу України та надали 10-денний термін для приведення своєї діяльності у відповідність до законодавчих вимог.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН