Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальні служби на Херсонщині перевіряють сім`ї, в яких не виконують належним чином батьківські обов’язки

З метою обстеження умов проживання та здійснення оцінки потреб дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до встановленого графіку, з по 9 квітня на території міста Генічеська , села Олексіївка та села Азовське спеціалістами відділу «Служба у справах дітей» Генічеської міської ради спільно із фахівцями соціальної роботи Генічеського центру соціальних служб, старшим інспектором з ювенальної превенції Генічеського районного відділу поліції проведений плановий профілактичний рейд.  Під час рейду відвідані сім`ї, в яких батьки не виконують належним чином батьківські обов’язки та не створені належні умови для повноцінного розвитку і виховання дітей.

За результатами перевірок складені акти обстеження умов проживання дітей, проведені роз’яснювальні бесіди із батьками. Громадян, які виховують шістьох дітей, та мешкають у селі Азовське, попереджено про можливу відповідальність згідно  статті 184 КУпАП та зобов’язано протягом місяця забезпечити належні умови проживання і виховання малолітніх, після чого буде здійснено повторне обстеження.
Шановні батьки! Пам’ятайте, що ви несете відповідальність за життя і здоров’я ваших дітей. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей тягне за собою адміністративну відповідальність згідно із статтею 184 Кодекcу Законів України про адміністративні правопорушення.

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН