Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївських медичних працівників забезпечать транспортом

Від понеділка медичні працівники закладів охорони здоров`я обласного підпорядкування доставлятимуться на роботу спецавтотранспортом. Таке рішення ухвалено у суботу, 10 квітня, в ході зустрічі заступника голови Миколаївської ОДА Ігоря Кузьміна з медичними директорами і головними лікарями вищезгаданих установ.

«Сьогодні ми спільно з управлінням інфраструктури пропрацювали це питання. Учасниками нашої наради є керівники трьох підприємств-перевізників, які допоможуть в організації процесу. Завдання стоїть єдине – найближчого понеділка, зранку 12 квітня, автобуси повинні бути на базових локаціях і персонал підвозитиметься на роботу спеціалізованими маршрутними автобусами», – акцентував Ігор Кузьмін.

У підсумку, з розрахунку кількості людей, які потребують підвезення і місце розташування лікарень, визначено п`ять відправних базових станцій – локацій:

– мікрорайон Соляні, вул Гвардійська;
– мікрорайон Намив, поблизу пологового будинку №3;
– вулиця Космонатів – ріг проспекту Богоявленського;
– Площа Перемоги;
– Баштанське шосе;

В першій половині дня спеціалізований автотранспорт відправлятиметься за маршрутом двічі – о 7.00 та 7.15. Ввечері, враховуючи тривалість робочого дня, у зворотному напрямку вирушатиме о 16.00 – 16.30. До пасажирських перевезень медиків буде залучено десять одиниць транспорту.

Пресслужба Миколаївської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН