Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським студеннтам-економістам розповіли, як презентувати українських товаровиробників на світовому ринку

По це повідомляється на фейсбук сторінці ХНТУ:

– Гостьова лекція керівника центру міжнародного співробітництва Херсонської торгово-промислової палати
Гостьову лекцію з дисципліни «Економічна дипломатія та основи дипломатичної роботи» для студентів 2 курсу спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» провела керівник центру міжнародного співробітництва Херсонської торгово-промислової палати Пономаренко Лариса Валентинівна.

Тема лекції: «Роль торгово-промислових палат у просуванні українських товаровиробників на світовому ринку». Лариса Валентинівна розповіла про історію інституту торгово-промислових палат, символи ТПП та їхнє значення, організаційно-правові моделі ТПП у світі та основні функції ТПП.

Центр міжнародного співробітництва Херсонської ТПП є суб’єктом економічної дипломатії України. Представницькі функції Центр реалізовує через допомогу українським та іноземним підприємствам у пошуку партнерів, налагодженні коопераційних, міжрегіональних та міжнародних ділових зв’язків, розвитку взаємовигідної співпраці, просуванні експорту та у просуванні інвестицій; організацію та проведення конференцій, семінарів, круглих столів, форумів з питань міжнародного економічного співробітництва за участю представників українських та іноземних ділових кіл; прийом ділових іноземних делегацій; проведення зустрічей і переговорів зарубіжних підприємців, представників дипломатичного корпусу з представниками херсонських підприємств і організацій з питань налагодження та розширення співробітництва; організацію закордонних ділових місій за участю бізнес-кіл Херсона та області.

Студенти та викладачі кафедри зовнішньоекономічної діяльності вдячні Президенту Херсонської ТПП та колективу за багаторічну плідну співпрацю та їх активний внесок у становлення фахівців з зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного бізнесу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН