Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роботи з благоустрою парків і скверів Одеси ведуться щодня

Щодня, починаючи з ранньої весни, співробітники Комунального підприємства «Міськзелентрест» виконують роботи з приведення в належний вигляд парків, скверів та інших зелених зон міста.

Виконуються прибирання торішнього листя, санітарне очищення, розпушування ґрунту, видалення сухостою та підрізання дерев і кущів.

Робітники підприємства виконують ремонт і фарбування садових меблів.

Спільно з громадськістю проводиться висадження молодих дерев і кущів у різних районах міста. В останні роки в основному висаджуються дерева старше 10 років, великомірні, із закритою кореневою системою, що значно підвищує ймовірність приживання саджанців в умовах міського середовища.

Також щорічно напередодні 10 квітня — Дня визволення Одеси від нацистських окупантів — проводиться перший етап висадження весняних квітів. Озеленювачі створюють на головних міських клумбах квіткові композиції з маргариток, віол, незабудок і селен. Пізніше їх змінять літні квіти: сальвії, петунії, примули, тагетеси і агератуми.

Всю квіткову розсаду (літники і весінники), а також квіти для створення вертикального озеленення фахівці Комунального підприємства «Міськзелентрест» заздалегідь заготовляють у своїх теплицях.

Одеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН